Ieder  mens die op mijn bank zit vind ik een held. Samen op ontdekkingstocht gaan, niet gemakkelijk maar zo geholpen door de scherpe instrumenten en de helderheid die PRI geeft. Keer op keer verwonderd, over enerzijds zoveel toestanden die we onszelf aandoen en anderzijds de rust ruimte en schoonheid daarna, dat dat echt voorhanden is.

Ik ben je deze tocht voorgegaan en heb zoveel geleerd en wil zo graag doorgeven. Het vervult me om mijn steentje bij te dragen aan ieders levensgeluk.

Naast  PRI geniet ik enorm van bomen, van mijn gezin, muziek en manifesteren.

Na een jarenlange zoektocht en talloze therapieën las ik “De herontdekking van het ware zelf” en begreep ik opeens de essentie, de kern van mijn worsteling.

Er ontstaat dan een diep weten, een zeker pad dat voor je ligt. En dat verbindt me met de cliënten die dit vaak ook zo voelen. Dan ben je er nog niet, maar kun je al wel echte hoop putten uit het model en de ervaringen van iedereen die je is voorgegaan.. In de gesprekken is er ruim aandacht voor het lichaam, waar werkelijke veranderingen plaatsvinden.

Ik kom uit het onderwijs, ben naast NT2-docent, projectleider en ontwikkelaar geweest en heb me ontwikkeld als coach. Sinds 2014 heb ik een praktijk voor PRI therapie. Ik woon en werk in Amsterdam, ben getrouwd, heb een dochter van 20, een zoon van 16 jaar en een poes.